SKREVET: 29.nov.2011 / KLOKKEN: 06:20
SKREVET: 26.nov.2011 / KLOKKEN: 07:44


Nå har jeg vært i USA i akkurat 2 mnd. Og det værste er at jeg allerede gleder meg til å dra hjem! Til å klemme mamma igjen, le med søsteren min, danse afrikansk med Mia, spise norsk mat, sitte på terassen til Anette og skravle, høre på alt det morsomme Ingeborg sier, spise verdens beste vaffler som mormor lager, klemme pappa og lillebror osv.. Ja lista er LANG! Men mest av alt gleder jeg meg til å se kjæresten min igjen. Savner han noe så forferdelig! Og frykten for at han ikke er der når jeg kommer hjem blir bare større og større :(  - Crazy, stupid love ... 
 
SKREVET: 26.nov.2011 / KLOKKEN: 07:35


Var litt bortskjemt denna uka gitt! På torsdag var det Thanksgiving, og siden jeg ikke er den glatteste gaffelen i skuffen (eller hva var det igjen??) så sto jeg opp "tidlig" for å "gå på jobb" kl. 8. Vertsmoren min sa: you know you're not supposed to work today right? Og jeg bare: ehh, no?? Så lykkelig og trøtt som jeg var stupte jeg tilbake under den varme dyna! Ahh, digg! 

Og i går (fredag) skulle jeg egentlig jobbe en time mens vertsmoren min var på bootcamp, men da jeg gikk ned litt før kl. 9, så sa hun at hun skulle ikke trene allikavel. Så nok en gang, overlykkelig for å få litt mere søvn. Jeg hadde ca bare sovet 4 timer denne natta pga black friday.  Supergodt med langhelg :D 

 
SKREVET: 26.nov.2011 / KLOKKEN: 07:20


For en uke siden dro jeg og Andrea på basketballkamp. Det er var skikkelig morro, og det beste var at vi satt rett bak spillerne fra Ohio. Det var en kjempeopplevelse! 

Det hender de skyter ut ting fra "kanoner", bl.a t-skjorter eller baller, og folk går bananas! Skal ikke legge sjul på at jeg og Andrea også var en av de folka. Andrea fikk kapret seg en ball og vi havnet i tillegg på skikkelig zoom på storkskjermen. Var ikke flaut i det hele tatt skal jeg si dere. 

Ohio vant overlegent! Et supert minne <3 

Har du vært på basketballkamp før?

 
SKREVET: 23.nov.2011 / KLOKKEN: 05:36


En liten oppdatering fra meg! Nå er det en uke siden sist, og ikke mye spennende har skjedd siden den gang. Beklager at jeg er så treg på disse oppdateringene men jeg er så sliten om dagen. Dagene går i ett, og det går fort! Føler liksom at jobb, trening og venner tar opp mesteparten av tiden min, så da går blogginga dårlig. Uansett har jeg hatt en veldig fin uke, nærmest bodd hos Andrea :-p Haha, vært der omtrent hver dag. 

Helga var rolig, bortsett fra fredag- da dro nemlig jeg og Andrea på basketball kamp!! Men det fortjener ett eget innlegg :)) 

Nå er det lallings før nok en jobbdag :-)

 
SKREVET: 16.nov.2011 / KLOKKEN: 01:41


Siden jeg ligger litt på etterskudd med disse dagene, så viser jeg dere ett bilde fra søndag :)


Litt tidlig med juletre eller?
 
SKREVET: 14.nov.2011 / KLOKKEN: 20:42

SKREVET: 14.nov.2011 / KLOKKEN: 20:33


SKREVET: 12.nov.2011 / KLOKKEN: 03:02


Forrige lørdag fikk jeg pakke i posten av mine snille, gode venninne- SILJE :D 
Jeg fikk hele 4 melkesjokolader *LYKKE* Delte ut til familien min og de elsket sjokoladen. Kanskje du må sende mer mamma?:)Den første plata gikk fort unna 


Nok en gang, Tusen takk Silje! Jeg hoppet opp av glede da jeg fikk den <3 


 
SKREVET: 12.nov.2011 / KLOKKEN: 02:52


Jeg er baaare litt treg på oppdatere dere, men synes forrige helg fortjener ett innlegg også. 
Forrige fredag dro jeg og noen venner og så " A very Harold and Kumar christmas". Den anbefales, for jeg holdt nesten på å dø av latter. Etter kinoen måtte noen reise hjem, mens jeg, Johannes og Andrea dro på pub. Hadde en kjempefin kveld! 


Er flaut å si dette, men ble faktisk litt brisen. Det er jo tross alt bare 3 uker siden jeg ble sjenket av vertsforeldrene mine


Lørdag hadde jeg og Juli jentekveld:DPå søndagen dro vi nok en gang på kino, jeg, Johannes og Andrea. Vi så "Rum diary". Anbefales ikke!
Men hadde en superfin helg :)


 
SKREVET: 12.nov.2011 / KLOKKEN: 02:38


I dag startet jeg på jobb 08.00. Frokost maset var allerede i gang da jeg kom ned på kjøkkenet.
Etter 1 time måtte vertsmoren min reise på jobb, og nok en gang startet yngstegutten å gråte. Han har grini hver dag når mammaen har reist på jobb. Stakkars gutt :( Mens jeg holdt han oppe for å vinke til moren, samtidig mens han hylskrek, skjedde det noe overraskende. Hun kjørte bilen tilbake i garasjen og sa: Screw work today! And Mathilda, you can have the day off. 

Æhhh, ordene låt som søt musikk i mine ører!  Hva gjør man når man har fri fra jobben og det er nydelig høstvær ute? Jo man drar en tur til parken! Det var så sinnsykt deilig å tusle rundt i parken, i sola og bare nyte den friske lufta. Jeg koste meg skikkelig i dag! 


Jeg vet det kanskje ser varmt ut på bildene, men det var det ikke! For når det først blåser her, så blåser det! Skikkelig kraftig og sur, kald vind. Derfor ser jeg ut som en retadert eskimo :)  
SKREVET: 09.nov.2011 / KLOKKEN: 02:21


På lørdag var jeg å tegnet medlemskap hos Urban Active fitness center. Det tar ca 7 min å kjøre og det har ALT! 
Svømmebasseng, kino (se film på lerret mens du trener), løpebane (love it!), gruppetimer, solarium, smoothiebar, circle trening og alle de vanlige apparatene! Så nå er det ingen unnskyldninger! Var der både på søndag og i går, og drar jammen meg tilbake i dag også. Ja da har jeg skrevet det her, så da MÅ jeg dra ræva mi på trening selv om jeg er drit støl :)Jeg har også noe å glede meg til denne uka når det gjelder trening. Kan du gjette hva?:) 
SKREVET: 08.nov.2011 / KLOKKEN: 05:12


Hm, den var vanskelig. Synes jeg har mange dårlige uvaner. Men den verste?? At jeg biter negler kanskje. Det er jo for det første så ekkelt! Men når jeg blir nervøs, tenker eller kjeder meg, sniker de fæle neglene mine seg under tenna.. 


                                    

Hva er din verste uvane?

 
SKREVET: 08.nov.2011 / KLOKKEN: 04:59


Ja nå er det faktisk en uke siden jeg gikk trick or treat med mine vertsbarn.. Og det var supergøy!! Jeg husker jeg gikk "knask eller knep" hjemme i Norge for maaange år siden, men det var ikke særlig populært. Frekke var vi som gjorde det. Så endelig fikk jeg oppleve en skikkelig halloween!:D Ungene løp rundt og hanket inn MASSE godteri! 
Alle husene i gata var skikkelig pyntet til halloween, gøy, gøy, gøy!!!


Huset "mitt". Der var det satt opp røykmaskin og vi spilte "thriller" på full guffe! æhh, love it! 

Mine nydelige vertsbarn klare til å gå <3

søte barn! 


Tar fryktelig lang tid å laste opp bilder på denne bloggen, så dere får se flere bilder på facebook : ) 
SKREVET: 04.nov.2011 / KLOKKEN: 03:01


Ligger litt på etterskudd både når det gjelder blogging og mobil. Det her er flaut.................... 
SKREVET: 04.nov.2011 / KLOKKEN: 02:55


Jeg har fått en ny favoritt sport, nemlig HOCKEY! Forrige søndag fikk jeg 2 biletter av vertsmoren min til en hockeykamp down town. Så jeg og Lenny dro avgårde. Det er seriøst en av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil! Det var såå gøy! Vi satt Skikkelig nærme, skrått bak det ene målet. Og når de først smalt inni veggen så SMALT det. Og visste dere at det var lov til å slåss under kampen? Det visste ikke jeg, så jeg og Lenny ble mildt sagt sjokkerte da vi så to stykker slåss-og dommerne bare sto og så på! Tror det ble alt i alt 6 slåsskamper. Haha, drit morsomt å se på! 

Og dere har sikkert sett det kiss camera på film? Der de filmer par, også går det en stund før de oppdager at de er på storskjerm, og så må de kysse. Ble noen runder med det kamera ja, og det var så gøy å se. Akkurat sånn som på film!:D Laget vårt vant i tilegg så det var en drit kul opplevelse. Hvis dere noen gang drar til USA, dra og se en hockeykamp!  
Maskotten lager stemning!:D 


 
SKREVET: 04.nov.2011 / KLOKKEN: 02:40


Åhh, hvem bryr seg egentlig? Er vel mer intr. å se hva jeg kjøpte sist eller hva jeg gruer meg til?;-) 
Men nå som jeg først har starta med denna dritten skal jeg jaggu fullføre den å. Så her ser du litt av innholdet i sminkepungen min 
SKREVET: 03.nov.2011 / KLOKKEN: 02:06


Etter bomturen våres på lørdag, dro som sagt jeg og Juli og shoppet litt. Jeg kjøpte bl.a første sesong av "Pretty little liars". Sykt spennende serie, og jeg har allerede blitt ferdig med sesong 1. Så da må jeg nok ut og kjøpe sesong 2 asap. Er sykt nysgjerrig på hva som skjer videre. Skulle gjerne bare sett det på nettet, men blir alltid noe tull når jeg prøver å se der. 


 Serien er avhengighetsskapende! Har du sett Pretty little liars før?:)
SKREVET: 02.nov.2011 / KLOKKEN: 22:17


På lørdag skulle jeg møte noen jenter down town for å spise lunsj på tacobell og deretter klatre innendørs. Jeg hadde avtalt å sitte med på Juliana, ettersom tanken på å kjøre nedi byen igjen gjorde meg sliten. Det er ikke akkurat som i Oslo, det er 10 ganger verre! Juliana plukket meg opp på uttafor en butikk, og så dro vi avgårde. Herregud for en crazy biltur! Så mye morsomt som skjedde på veien. Da vi kom fram møtte vi Marthe, og senere kom Wic. Vi spiste lunsj, og bestemte oss for at vi heller skulle gå på skøyter. 

Vi fant ut at vi skulle sjekke det på Marthes gps og gikk derfor mot bilen hennes. Et lite problem møtte vi: bilen var borte! Stakkars Marthe hadde parkert på privat parkering og hadde derfor blitt tauet bort! Jeg kjente latterkrampa presse på, men jeg kunne jo ikke le i en sånn situasjon. Det er jo egentlig ikke noe morsomt. Altså hadde det vært meg hadde jeg begynt å grine.

Uansett ble det en skikkelig bomtur for meg og Juli, fordi byen er ett stykke unna. Men da vi satte oss inn bilen kunne jeg endelig slippe latteren løs. Og det var ikke bare jeg som lo. Vi hadde så heftig latterkrampe sååå lenge.. Til og med flere timer senere da vi satt på starbucks begynte vi å le igjen og klarte nesten ikke å stoppe!


 Vi dro på shopping i stedet :)
SKREVET: 02.nov.2011 / KLOKKEN: 21:57


Ja nå er det nesten en uke siden jeg har oppdatert dere. Har skjedd så mye den siste uka, og jeg er sykt sliten om dagen. Denna jobben tar på! Uansett, forrige fredag var det Halloween party down town. Et kjempe stort party der de hadde stengt av tre kvartaler og med 20 000 folk. Da vi endelig kom fram (måtte jo knote litt ettersom det var jeg som kjørte) så vi den laaaaange køen for å komme inn. For å gjøre en det kort, vi slapp kø og kom inn gratis ;D 

Herregud så mye rart man så der! Skikkelig mye morsomme, rare, ekle og syke kostymer! Jeg gikk bare og måpte og lo nedover gata. Ja partyet var ute. Det var sykt kaldt!!! Og enda så så jeg en gutt valsa rundt i bare trusa.. Amerikanere ER galeeee. Men jeg elsker det:) Kvelden var lang, morsom og kald. Vi var innom et utested, meen ikke alle som slapp inn, så da reiste vi til slutt hjem. Anbefaler ALLE å feire halloween på skikkelig amerikansk vis! Ser du hvem jeg er utkledd som?


 hits