SKREVET: 21.05.2012 / KLOKKEN: 05:27


til verdens beste mamma, søster og tante kommer på besøk! Herregud som jeg gleder meg! Har ikke sett de på 8 mnd og kan nesten ikke vente til å hoppe inn i armene dems. 
På onsdag flyr jeg til New York for å møte dem:D HYL!
Der skal vi være til lørdag, før vi reiser til Columbus. Så blir de her til neste onsdag igjen! 1 uke med dem er gull verdt! Da skal vi ha det gøy :D


Tante Bente og meg for noen år tilbake da jeg hadde svart hår....

Verdens nydeligste søster og meg mange år tilbake <3

Mamma og meg <3 

Vi snakkes når jeg er ferdig med å sveve på en sky av lykkerus 


 
SKREVET: 15.05.2012 / KLOKKEN: 06:00


Det er sant som de sier- når du er au pair får du venner for livet! 
Jeg trodde ikke på dette noe særlig før jeg dro. Jeg tenkte: jeg kommer sikkert til å få noen få venner som jeg møter på au pair møtene en gang i mnd. Der tok jeg skrekkelig feil! Jeg har møtt så mange, utrolige, flotte mennesker her! Og jeg har fått mange gode venner. Jeg blir gal hvis jeg ikke får møtt noen av venna mine i løpet av dagen (selv om det er veldig sjeldent).  

En annen ting jeg ikke tenkte over var hvor jævlig det skulle bli å si hade til dem. Jeg hadde ei veldig god venninne her, men dessverre var hun i rematch. Jeg er kjempeglad på hennes vegne, absolutt. Hun fikk en bedre familie og trives mye bedre nå. Men herregud så tungt var å si farvel. I dag var det den siste dagen jeg så Anne. Hun reiser på onsdag, og ettersom jeg ikke får sagt hade på flyplassen, møttes vi for en siste middag sammen. Som jeg kommer til å savne henne! Hun er ei fantastisk morsom jente, med sarkastiske kommentarer og ironiske vitser. Hun var aldri redd for å "drite" seg ut eller vise hvem hun var. Det beundret jeg alltid. Hun fikk meg alltid til å le. Hun er også ei veldig oppvakt og smart jente, som er veldig lett å prate med- om alt. Hun alltid smarte tips og råd på lager. Da vi klemte hverandre en siste gang kom tårene. På både meg og henne. Får når ses vi igjen? Hun bor i Tyskland, og tanken på å ikke se hverandre på lenge gjør meg trist... 

Jeg vil ikke engang tenke på hvordan det skal bli å si hade til mine andre venner her, når vi reiser etter tur. Ante ikke at det skulle være så tungt. Man blir så tett knyttet her nede, fordi vi er alle i samme situasjon. Og det er ingen andre som forstår deg bedre enn de vennene man har her. Livet som au pair kan være ubeskrivelig vanskelig til tider. Har man ikke gode venner, er man lost. 

Så i stedet for å glede meg til å reise hjem om ca 4 mnd, skal jeg  heller tenke på å bruke mest av tiden min med alle de fantastiske jentene her! Alex, Andrea, Dora, Maja, Diana, Lenny, Paige, Lauren, Elin, Paola, Marthe: Dere er gull verdt! <3 Og siden blogg er klikk, fikk jeg bare lastet opp 1 bilde ofc
SKREVET: 09.05.2012 / KLOKKEN: 05:26


Det her er flaut. Jeg er skikkelig dårlig til å oppdatere dere, skal prøve å skjerpe meg. 

Uansett, forrige torsdag reiste jeg, Paige, Dora, Paola og Laura til Baltimore. Det er nemlig sånn at når du er au pair her i USA må du studere litt også. Vi trenger 6 credits i løpet av ett år, så derfor dro vi på et weekend course i Baltimore. Vi kjørte hele torsdag natta. Jeg hadde jobbet 10 timer den dagen og var rimelig trøtt og sliten. Sov i ca 1 time, og kjørte i 2 timer. Vi var så heldige og fikk sove hos en venn av Paola. Han bodde i nærheten av der vi skulle studere, og ankom 6.30am. Trøtte og slitne la vi oss i 7 tiden, og sto etter noen timer opp for å dra inn til Washington DC. Herregud for et sted! Jeg ble forelsket i stedet, og ville ikke dra videre til Baltimore. Vi traska rundt i eveigheter før vi spiste lunsj, og avsluttet det hele med å se det HVITE HUS!!! Æhhh, det var som en drøm! Kan fortsatte ikke fatte at jeg har stått utenfor huset til Obama!!

Vi la oss ofc sent fredag kveld og sto opp igjen i 6 tiden. Det tok 1 time og reise inn til hotellet, der vi skulle bo, spise og studere. Vi ankom i 8 tiden, "sjekket" inn bagasjen, spiste frokost, leverte dokumenter osv. Timeplanen jeg fikk utdelt så slik ut:

9-9.30am: Opening session Auditorium
9.30-11-30am: Idioms (Der lærte vi ord jeg aldri hadde hørt før, ordtak og slang) En kjempemorsom klasse!
11.40am-1.30pm: Sports in America (En veldig kjedelig klasse! Følte jeg lærte ingenting og det hele var veldig uintr. På en annen side, gikk skravla i ett sett, og jeg fikk en ny fransk venn) 
1.30-2.30pm: Lunch
2.30-4.30pm: Digital photography (Litt kjedelig, men også veldig morsomt. Havna ofc ved siden av Dora, og da ble det latterkrampe i 15 min. Vi fikk også endelig sjekke inn på hotel rommet i denne klassen)
4.40-6.30pm: Women's health
6.30-7.30pm: Dinner
7.45-10.00pm: Evening Activities (Der kunne vi velge mellom forskjellige ting. Jeg valgte Zumba som var veldig dårlig etter de andre zumba klassene jeg har tatt. Men med engang vi kunne signere oss inn klokka 9, stakk jeg.)

På kvelden ble det litt avslapping og vi gjorde oss klare til å dra ut. Men etter mye uenigheter bestemte vi oss for å kjøpe alkohol og heller drikke på rommet. Hele turen for å kjøpe det var en stor katastrofe jeg ikke skal gå innpå en gang. Men stikkord fra den turen var, skremmende, morsom, irriterende og stressende.

Søndag

7.30-9am: Breakfast (her sov jeg og Dora)
9am-12.00pm: Art expression (Jeg og Dora forsov oss, dvs vi våknet i full panikk 8.54. Derfor var vi så sleipe at vi skippet den klassen, og heller lå i bilen og slappet av.)
12-1pm: Lunch
1-5pm: Sketching (Den klassen var så morsom, lærerik og slitsom. Men jeg elsket det. Vi satt og tegnet i 4 timer. Og da var jeg i himmelen! Jeg elsker jo å tegne)  

Etter siste klassen satte vi oss rett i bilen og begynte kjøreturen tilbake til Ohio. Det var en laaang og slitsom tur. Jeg fikk ofc det siste skiftet, og måtte kjøre de 2 siste timene. Var hjemme 1.30am. Og da var det jo kjempemorsomt at man skulle jobbe dagen etter. Fy søren så sliten jeg var!

Alt i alt var det en kjempetur! Vi var altså 2 biler fra Ohio, med 9 jenter. Jeg er så glad jeg har fått så mange morsomme, snille og gale venninner her. De gjorde turen min helt perfekt! Dette blir virkelig et minne for livet!
Fra venstre: Meg, Paige, Isabella, Lenny og Dora. Et bilde sier mer enn tusen ord <3 
 hits