SKREVET: 28.feb.2012 / KLOKKEN: 04:40


Er bare LITT fysen på norsk godteri for tida. Så hvis noen har litt godteri til overs, må de gjerne sende meg noe! 


P.S: Mamma jeg er veldiiiiiig glad i deg <3 :) 
 
SKREVET: 22.feb.2012 / KLOKKEN: 05:06


Helga som var gikk så fort! Men tiden flyr når man har det gøy :) 
Fredagen dro jeg, Alex og Andrea til noen venninner av Alex. Hva er oppskriften på en bra fredags kveld? Jo, 10 høylytte amerikanere, 1 gal gravid jente, 3 au pairer, spill og masse junk! Jeg har ikke ledd så mye på lenge. De var super koselige hele gjengen, jeg ble tatt i mot med åpne armer. For en morsom kveld! 

Oppskriften på en perfekt lørdag? Jo, lunsj ute, shoppe på salg, ta manikyr, ta en starbucks og ha jentekveld (igjen). Denne kvelden ble det i tillegg litt vin, så 1 brisen nordmann, 1 brisen tysker, 1 gal, edru tysker og 1 edru colombianer.

Sov over hos Alex, så søndagen ble tilbringt på sofaen. Vi så på tv og spiste is og hadde bare en skikkelig lazy sunday!
 


Helga avsluttet jeg med Grey's anatomy og Pretty little liars. Hadde en herlig helg <3 


SKREVET: 22.feb.2012 / KLOKKEN: 04:43


Ja, altså i går hadde jeg fri!!:D 
Det var så deilig det! Jeg fikk endelig skypet med Tine! Også skypet jeg med mamma. Vi driver og planlegger litt fordi mamma, tante og søsteren min skal besøke meg! Klarer nesten ikke å vente..

Senere på dagen dro jeg til bestemoren til gutta og fikk servert nydelig lunsj. Så dro jeg hjem igjen og slappet av før det ble en kaffe på Starbucks med Alex og middag på subway.  Senere ble det trenings og sol :) Jeg klarte faktisk og dra rompa ut av senga. Yey, kryss i taket! Jeg løp 6.5 km + styrke på mage og armer. mm, MAT! <3


 
SKREVET: 21.feb.2012 / KLOKKEN: 00:48


Oi! det var en sjelden overskrift, right? Hadde et superlangt opphold og startet å trene forrige lørdag. Så dro jeg tilbake søndag og mandag, og onsdag morgen kl. 6 am ble jeg med vertsmoren min på bootcamp! Herregud å tungt det var! Trodde jeg skulle spy der jeg holdt på. Vi måtte hoppe over hinder på forskjellige måter, løpe som faen og styrketrening! Det var det verste.. Jeg skal ikke gå inn på det no mer, i frykt om å rippe opp i smertefulle minner.. Og jeg overdriver ikke. Første og siste gang tror jeg. Kunne jo faen ikke bevege meg på dagesvis!! 

Nå har jeg ikke trent siden onsdag, og det er rett og slett fordi jeg var noe inni h***** støl, og helga gikk så fort. Busy, busy.. Så da må jeg tilbake i dag. Prøver å finne styrken til å reise rompa opp av senga. Prøver også å skifte til treningsklær via tankekraft. Funker dårlig. Ønsk meg lykke til!Skulle ønske jeg var naturlig tynn med høy forbrenning, men neida.. It's just my luck
 
SKREVET: 20.feb.2012 / KLOKKEN: 17:10


Titter bare innom for å informere om at i dag er "Presidents day" i USA. De gjør ikke noe spesielt på denne dagen tror jeg, bortsett fra å ha fri. Så jeg jobbet et par timer i dag tidlig, alle barna hjemme:) Vi hadde det såå morsomt etter frokost! Også fikk jeg også fri!-resten av dagen :D 

Det er sol ute, null snø, og jeg skal ta en kaffe senere med Alex. Ahh, akkurat nå er livet herlig. 
                                    

Ha en fin dag alle sammen ! Vet at det er ettermiddag i Norge allerede, men min dag har så vidt begynt :D 

 
SKREVET: 17.feb.2012 / KLOKKEN: 05:16


Noe jeg har lagt merke til her nede er at det er advarsler over alt. Sier ikke at vi ikke har noe av det samme i Norge å, men vi har liksom bare skilt vi må huske og tolke riktig. Her er det nøye forklart med skrift. Uansett hva du kjøper, så er det en advarsel på det. På plastikken rundt godteriet  står det at barn kan kveles og må ikke leke med plastikken osv. Litt overdrevent spør du meg. Meen, vi er jo i USA. Her kan du jo nesten saksøke for alt... Du synes kanskje dette er kjedelig, jeg synes det er litt morsomt jeg. 

Siden jeg ikke gadd og kjøre rundt for å ta bilder, hentet jeg de fra nettet. 

De to nederste bildene er jo standar. Du finner de over ALT! 

Skulle det vært sånn i Norge å? Og var dette noe du visste?


hits