SKREVET: 09.05.2012 / KLOKKEN: 05:26


Det her er flaut. Jeg er skikkelig dårlig til å oppdatere dere, skal prøve å skjerpe meg. 

Uansett, forrige torsdag reiste jeg, Paige, Dora, Paola og Laura til Baltimore. Det er nemlig sånn at når du er au pair her i USA må du studere litt også. Vi trenger 6 credits i løpet av ett år, så derfor dro vi på et weekend course i Baltimore. Vi kjørte hele torsdag natta. Jeg hadde jobbet 10 timer den dagen og var rimelig trøtt og sliten. Sov i ca 1 time, og kjørte i 2 timer. Vi var så heldige og fikk sove hos en venn av Paola. Han bodde i nærheten av der vi skulle studere, og ankom 6.30am. Trøtte og slitne la vi oss i 7 tiden, og sto etter noen timer opp for å dra inn til Washington DC. Herregud for et sted! Jeg ble forelsket i stedet, og ville ikke dra videre til Baltimore. Vi traska rundt i eveigheter før vi spiste lunsj, og avsluttet det hele med å se det HVITE HUS!!! Æhhh, det var som en drøm! Kan fortsatte ikke fatte at jeg har stått utenfor huset til Obama!!

Vi la oss ofc sent fredag kveld og sto opp igjen i 6 tiden. Det tok 1 time og reise inn til hotellet, der vi skulle bo, spise og studere. Vi ankom i 8 tiden, "sjekket" inn bagasjen, spiste frokost, leverte dokumenter osv. Timeplanen jeg fikk utdelt så slik ut:

9-9.30am: Opening session Auditorium
9.30-11-30am: Idioms (Der lærte vi ord jeg aldri hadde hørt før, ordtak og slang) En kjempemorsom klasse!
11.40am-1.30pm: Sports in America (En veldig kjedelig klasse! Følte jeg lærte ingenting og det hele var veldig uintr. På en annen side, gikk skravla i ett sett, og jeg fikk en ny fransk venn) 
1.30-2.30pm: Lunch
2.30-4.30pm: Digital photography (Litt kjedelig, men også veldig morsomt. Havna ofc ved siden av Dora, og da ble det latterkrampe i 15 min. Vi fikk også endelig sjekke inn på hotel rommet i denne klassen)
4.40-6.30pm: Women's health
6.30-7.30pm: Dinner
7.45-10.00pm: Evening Activities (Der kunne vi velge mellom forskjellige ting. Jeg valgte Zumba som var veldig dårlig etter de andre zumba klassene jeg har tatt. Men med engang vi kunne signere oss inn klokka 9, stakk jeg.)

På kvelden ble det litt avslapping og vi gjorde oss klare til å dra ut. Men etter mye uenigheter bestemte vi oss for å kjøpe alkohol og heller drikke på rommet. Hele turen for å kjøpe det var en stor katastrofe jeg ikke skal gå innpå en gang. Men stikkord fra den turen var, skremmende, morsom, irriterende og stressende.

Søndag

7.30-9am: Breakfast (her sov jeg og Dora)
9am-12.00pm: Art expression (Jeg og Dora forsov oss, dvs vi våknet i full panikk 8.54. Derfor var vi så sleipe at vi skippet den klassen, og heller lå i bilen og slappet av.)
12-1pm: Lunch
1-5pm: Sketching (Den klassen var så morsom, lærerik og slitsom. Men jeg elsket det. Vi satt og tegnet i 4 timer. Og da var jeg i himmelen! Jeg elsker jo å tegne)  

Etter siste klassen satte vi oss rett i bilen og begynte kjøreturen tilbake til Ohio. Det var en laaang og slitsom tur. Jeg fikk ofc det siste skiftet, og måtte kjøre de 2 siste timene. Var hjemme 1.30am. Og da var det jo kjempemorsomt at man skulle jobbe dagen etter. Fy søren så sliten jeg var!

Alt i alt var det en kjempetur! Vi var altså 2 biler fra Ohio, med 9 jenter. Jeg er så glad jeg har fått så mange morsomme, snille og gale venninner her. De gjorde turen min helt perfekt! Dette blir virkelig et minne for livet!
Fra venstre: Meg, Paige, Isabella, Lenny og Dora. Et bilde sier mer enn tusen ord <3 
 

Kategori: Blogg
Skrevet: 09.05.2012, 05:26Kommentarer


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits