SKREVET: 31.03.2012 / KLOKKEN: 07:24


Mange av dere trodde kanskje jeg strøyk med i tornadoen? Neida, jeg lever i "beste" velgående. Men tror dere ikke at det var tornado warning her igjen i dag? Tordna og lyna som jeg aldri har sett maken til. Og vertsmoren min fikk tilsendt bilde av naboen, der du ser lynet og tornadoen såå nærme huset vårt. Så da ble det litt sittings i kjelleren i dag også.. 

Har skjedd mye siden sist! Jeg har blant annet vært i Nashville. En fantastisk og morsom tur med 3 herlige jenter! Jeg har også sett musikalen "Billy Elliot", sett "Hunger Games" på kino, hatt en superfin playdate der vi malte påskeegg og lagde påskekort, shoppet sommerklær, spist middag ute med gode venninner, vært i dyreparken and so on. Så ja jeg har vært opptatt og lat som vanlig til å blogge.

Må også meddele at jeg røyk på en smell. Skulle liksom tro jeg kunne unngå det Paradise hotel kaoset, men tror dere ikke nysgjerrige Mathilde var smart nok til å klikke seg inn og se det på nettet? Men jeg dør av latter av å se på det! Tror aldri det har vært så morsomt før. De kommentarene til Are får meg til å le så jeg griner, og nærmest vekker opp hele huset her. Flere som ser på det?

Uansett, skal prøve å komme med innlegg om hva jeg har gjort de 2 siste ukene. 

Kategori: Blogg
Skrevet: 31.03.2012, 07:24Kommentarer

mamma

16.04.2012, kl.07:17


Venter utålmodig på nytt å lese... :-)


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits