SKREVET: 19.03.2012 / KLOKKEN: 02:47


I dag var det tornado i Ohio. Følgende skjedde: Jeg og Alex var ute og kjørte, og plutselig skrur Alex opp lyden på radioen. På radioen var det en tornado warning. De begynte å ramse opp steder der den kunne være, og sa vi måtte "søke ly". Jeg stoppet og ringte vertsmoren min, og spurte hva vi skulle gjøre. Hun sa at jeg måtte komme meg fort inn et sted og hvertfall ikke sitte i bilen. Alex var ikke like bekymra som meg og sa vi skulle fortsette turen vår til Starbucks. 

Da vi kom dit så vi en stor, slags rundt sky, som var på en måte grønn. Alex fortalte meg at de er litt sånn grønn ish. Og den kom bare fortere og fortere mot oss! (er fortsatt ikke sikker på om det var en tornado). Så jeg ble veldig redd, derfor kastet vi oss inn i bilen og bestemte oss for å kjøre til mitt hus. Vi var nå like redde og sykt stressa. Akkurat da jeg begynte å kjøre, gikk tornado sirenen på. Det er en kjempe høy alarm, som betyr at du rett og slett må finne deg et trygt sted og være. Jeg fikk panikk, og var nesten på gråten. Alex skrek jeg skulle kjøre fortere, og der og da dreit jeg i selvfølgelig i fartsgrensa. Det var i tillegg torden og lynstorm. Regnet fosset ned, så var nesten umulig og se hvor jeg kjørte. Jeg snudde meg flere ganger, og den "grønne skyen" beveget seg FORT! Jeg skrek og ba om grønt lys i hvert lysskryss. Det ble til slutt så hetfig regn at hele veien var som en rennende elv!

Den korte turen føltes som evigheter, og jeg var så redd.  Var en sinnsyk lettelse og komme inn i huset. Vi satte oss foran Tv'n og fulgte med på den tornadoen. Og de viste bilder, og hvor den gikk osv. Men heldigvis var det ikke en sånn som rører bakken. Men da det smalt så inni h****** høyt fra lynet, løp jeg ned i kjelleren. Og der satt vi en stund. Jeg under pleddet og skalv, mens unga lekte. 

Etterhvert gikk den videre sørover til Colombus (hovedstaden). Så etter mange timer dro jeg og Alex tilbake til Starbucks og fikk endelig kaffen vår. Hadde virkelig ikke trodd jeg skulle oppleve det her, men som amerikanerne sier- "The spring time, is tornado season".  


 

Kategori: Blogg
Skrevet: 19.03.2012, 02:47Kommentarer

Mamma

19.03.2012, kl.07:13


Nå fikk jeg virkelig angst-klumpen i magen kjente jeg. Heldigvis gikk det bra, men neste gang må du ikke ta noen sjanser. Søk ly med en gang! Det må ikke skje noe med deg, lille venn.

Silje

24.03.2012, kl.22:51


Enig med mammam din Mathilde, vær forsiktig <3

31.03.2012, kl.07:26


Mamma: Jada, skal skjerpe meg :)

31.03.2012, kl.07:43


Silje: Det skal jeg :)<3

Lucky Louise

09.05.2012, kl.23:25


ja vi er jo alltid redd for deg mathilde:) Gleder meg til du kommer hjem.

15.05.2012, kl.05:34


Lucky Louise: Takk:) hvem er du?


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits