SKREVET: 12.jan.2012 / KLOKKEN: 01:26


Nå som jeg endelig skulle bli en flink blogger og poste et intr. innlegg for 2 dag på rad, ja da er internetten klikk da.. Får jeg lastet opp bilder? neida... Så da får jeg bare vente enda lenger. 

Ellers er det ikke mye som skjer. Kom hjem sent søndag fra Florida, og er fortsatt sliten.. Og syk. Natt til tirsdag våknet jeg 5.00 am og hadde hosteanfall i 1 time. Digg! 
Jeg skjønner ikke hvorfor jeg er så sinnsykt sliten og trøtt hele tida. Er det fordi jeg jobber med 3 energifylte gutter eller er jeg bare lat?? Jeg har liksom ikke trent på 140 år, og den dårlige samvittigheten gnager i meg. Men energien er brukt opp når jeg endelig er ferdig på jobb.. Uff, hardt liv! Får se om jeg drar dit i helgen. Må visst lage treningsplan heretter, så jeg kan bli kvitt det overflødige flesket som henger og slenger.  

Men med energi eller ei, ut av huset må jeg så og si hver eneste dag. Blir gal av å sitte inne og høre på ungeskrik dagen lang. I går ble redningen Starbucks med Alex og Andrea.. Nå venter jeg bare på at Andrea skal tekste meg, før jeg blir gaaal!  

-Snakk om å ta juleferie litt for lenge.. Jaja, neste uke er det skjerping! Og siden jeg skrev det her, ja da må jeg bare skjerpe meg å...

Er det bare jeg som har lazy days? 

Kategori: Blogg
Skrevet: 12.jan.2012, 01:26Kommentarer

12.jan.2012, kl.05:13


Syns du har god grunn til å være "lat" :) Du jobber jo mange timer og da er det ikke bare bare å dra på trening etter det. Syns du er flink jeg, som trener innimellom :D

13.jan.2012, kl.04:56


Siri Linnea: Åhh, tusen takk ! Så koselig å høre :D

16.jan.2012, kl.20:06


fin blogg ;)

17.jan.2012, kl.06:49


mariell, kommenterer alltid ti: Takk:)


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits