SKREVET: 03.jan.2012 / KLOKKEN: 01:23


Litt sent ute som vanlig men. Nå er jeg sååå homesick atte fytti faen! Og blogglysten er på bånn! Er så mange fine blogger der ute, mens jeg har en helt forferdelig en... Dårlige bilder, lite oppdateringer, et design som sikkert 1000 andre har og kjedelige innlegg.. Ingen som kommenterer lengre heller, så sorry mamma.. Tror ikke denna blogginga blir så permanent... 

Og jeg vil hjem! Når jeg så hva alle på facebook  gjorde og skulle ble jeg sjalu.. Jeg ville også på 2. dag og 4. dagsfest! Jeg ville feire det nye året med den fantastiske søstra mi, jeg vil dra på hyttetur med kjæresten min til helgen,  JEG VIL, JEG VIL!  Jeg vet også at det er supertåpelig å skrive det her. Jeg er tross alt i USA. I mulighetens land! Jeg er heldig! Festing og feiring med venner og familien kan jeg gjøre resten av liiivet. Men fy så vanskelig det er å tenke sånn 24/7. Håper dere fikk en finere start på året enn meg :)) GODT NYTTÅR! 

Kategori: Blogg
Skrevet: 03.jan.2012, 01:23Kommentarer

Mamma

03.jan.2012, kl.08:58


Bloggen din er kjempefin og jeg gleder meg til å lese videre. Du kan ikke skuffe oss som venter med lengsel på neste innlegg :-)

Husk at det er mye "skryt" på FB. Ingen vil vel innrømme at de satt hjemme på nyttårsaften fordi de ikke ble bedt på fest. Ingen vil si at festen var dårlig og at de var for fulle til å få med seg moroa. Neste år er du med på alt så nyt tida i mulighetenes land :-)

heidi svee

03.jan.2012, kl.11:56


uff.. nå følte jeg skikkelig med deg. skjønner deg så godt! det er så tungt og være langt hjemmefra og borte fra alle.

Husker hvordan følelser jeg hadde da jeg bodde i trondheim, og det var bare i trondheim liksom :p

man føler seg så utenfor og glemt. men det er du ikke vettu :) alle gleder seg nok like mye som deg til at du skal komme hjem.

Prøv og vær sterk og surv så mye du måtte ønske :) det hjelper ;)

håper du koser deg videre og riktig godt nyttår :)

Eva Maria

04.jan.2012, kl.20:27


Åå, føler veldig med deg! Hadde det sånn i perioder selv der borte, og det var bare 4 måneder. Men sluk alle inntrykk du kan og ha det så gøy du bare kan! <3

05.jan.2012, kl.02:35


Mamma: Greit da, skal prøve å bli flinkere!

05.jan.2012, kl.02:36


heidi svee: Tusen takk Heidi! dette hjalp <3 Godt nyttår til deg og dine :)

05.jan.2012, kl.02:37


Eva Maria: Jeg prøver ;) Takk eva :)


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits