SKREVET: 09.des.2011 / KLOKKEN: 04:57


Tror jaggu jeg må begynne å publisere linken til bloggen min på facebook litt oftere. Etter jeg gjorde det skøyt statistikken i været! morro :) 

Dagen i dag har vært lang og slitsom, og av en eller annen grunn hater jeg torsdager... Vet ikke hvorfor men. Etter jobb ble jeg møtt av litt skuffelser, så da hadde jeg ingen unnskyldning lenger- jeg måtte dra og trene. Nå var det en uke siden sist, og det irriterer meg at det går ann å være så lat! For når jeg først kommer dit er det jo kjempebra, meeen det er liksom denna motivasjonen til å dra seg ut av senga etter en 10 timers arbeidsdag. 

Det blir nok heller ikke noe mer trening denne uka, fordi helga kommer nok til å bli travel. I  morgen (fredag) skal  vi feire litt på colombiansk måte. Hvis du er intr kan du lese mer HER.  

På lørdag skal jeg hjelpe til i bursdagsselskapet til Matheo (vertbarnet til Andrea). 17 små gutter kommer dit, så det blir nok en utfordring.  På kvelden er jeg invitert i bursdagsparty til Alex, så får se om jeg tar turen dit. 

På søndag er det au pair meeting hos Dana (områderepresentanten vår), da vi helst skal ta med noe fra vårt eget land. Håper virkelig pakka mamma sendte er her før da. Så ja, det blir nok en slitsom, men morsom helg :)  

 

God helg til alle dere der hjemme :))

Kategori: Blogg
Skrevet: 09.des.2011, 04:57Kommentarer


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits