SKREVET: 07.des.2011 / KLOKKEN: 04:41


ja faen ass, sorry å måtte banne, meen jeg blir så oppgitt over meg selv.... 
Jeg og Andrea skulle sjekke ut "world market" i stad, fordi vi skal på et sånn au apair "party" på søndag og da skal vi helst ta med oss noe fra vårt land! Det eneste de hadde fra Norge var vannet "voss".. Skikkelig spennende å ta med. Så krysser fingrene for at pakka mamma sendte meg kommer før søndag.

Uansett, grunnet til dette innlegget er fordi jeg er så jævlig dum og må bare få det ut.  Jeg trodde butikken lå langs en vei som heter 23, men da vi kom fram dit jeg trodde det var, viste det seg at den lå på Polaris. Dette sier jo såklart ikke dere så mye, men det var en jævla omvei for å si det sånn!! også fikk jeg bare kjøpt vann... Æhhh.. Meg og min gullfiskhukommelse... 

Og når jeg kom hjem fant jeg ikke telefonen min (den som vertsforeldrene mine har gitt meg). FULL PANIKK! lette så jævlig etter den og fant den til slutt kilt fast mellom sete..

Og tror dere ikke jeg ble stoppa av politiet her om dagen eller?? ALDRi skjedd før, og det skulle helst skje her med to skremte vertsbarn i baksetet.. Jeg kjørte nemlig for fort i en skolesone. vanligvis er fartsgrensa høy, men enkelte timer om dagen, settes fartsgrensa ned (når unga skal hjem osv). Da blinker det ett lys, som betyr sett ned farten. Dumme turisten meg så ikke det da... slapp unna med en advarsel heldigvis. 

Uff, føler alt skjer her. Og det er bare sånne dritting som vanligvis aldri har skjedd meg før.
Btw, leste du hele innlegget? I såfall, klapp på skulderen til deg hvis du gadd det  !

Kategori: Blogg
Skrevet: 07.des.2011, 04:41Kommentarer

Mia

07.des.2011, kl.11:36


Ok Mathilde! :-) Jeg har klappet meg på skulderen :-)

Synes du er flink, superjente og så søt. Nyt dagen og smil, samt ha litt bedre tanker om deg selv :-) Klem

07.des.2011, kl.23:04


Hvordan er det og kjøre i USA,i forhold til i Norge? :)

08.des.2011, kl.04:14


Lone: Det er veldig annerledes. Mye mer trafikk og mye mer og holde styr på her, men veien er brede og store, så er også veldig greit å kjøre her. Også har de nesten ingen rundkjøringer her, bare masse lyskryss :)

08.des.2011, kl.04:15


Mia: Hehe, bra :)

Åh, tusen takk! koselig å høre:)) Skal prøve på det :) klem


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits